NAV2016 v4

Microsoft Dynamics NAV főként azon KKV-k számára lesz kulcsfontosságú megoldás, akik komoly elvárásokat támasztanak egy vállalatirányítási rendszerrel szemben és a felhő nyújtotta előnyöket kihasználva még hatékonyabban kívánják végezni munkájukat. Azon vezetők számára ajánljuk, akik számára fontos a rugalmas és költséghatékony megoldás és szeretnék, hogy vállalkozásuk növekedésével együtt a jól megszokott vállalatirányítási rendszerük is bővülhessen.

Egyszerűen bevezethető, könnyű használni. Nagyobb kontrollt biztosít a pénzügyek felett, egyszerűsíti az ellátási láncot, a gyártást és a vállalat működését. Képzeljen el egy olyan megoldáscsomagot, melyet az Ön és a piac igényeire szabnak, ami egyszerűen használható és könnyen megismerhető, amellyel az ügyfelek igényeit kielégítve növelheti vállalkozásának sikerét. A Dynamics NAV segítségével hozzájuthat az Önnek és ügyfeleinek egyaránt fontos valós idejű üzleti információkhoz. Bővebb információ>

Vezesse be EU támogatással a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszert!

Most kedvező feltételekkel mellett pályázhat a Microsoft Dynamics NAV integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésére. Fontos, hogy a Microsoft Dynamics NAV 2016 megkapta az infokommunikációs üzleti megoldás minősítést, így azon kevesek egyike mely részt vehet a pályázati eljárásban. Annyit már lehet tudni, hogy jelentősnek mondható 17,5 Mrd Ft lesz a felhívás keretösszege, amit egyszerűsített eljárás keretében bírálnak el. Bővebb információ>

Miért jó számomra?

 

cloud arrow blue


ERP akár felhőből is

Dolgozzon bárhol, bármikor. Növelje munkavállalói hatékonyságát! A vállalkozások több mint 50% tér át felhőhasználatra az elérhető versenyelőny miatt. Microsoft Azure-ben telepített Microsoft Dynamics NAV megfelelő IT támogatással ütőképes megoldás. 

system devices blue


Multiplatform

  Használja bármely eszközön, legyen az PC, laptop, tablet, vagy mobil. IOS, Android, vagy Windows phone, sőt böngészőből is könnyen elérhető (IE, Edge, Chrome, Safari). 

speak bubles blue


Magyar lokalizáció

Egyszerű, könnyen használható, magyar nyelvű felhasználóbarát felület. Az aktuális magyar jogszabályoknak megfelelő jelentéseket és kimutatásokat tartalmazó komplett megoldást biztosít.

 

speed blue


Gyorsaság

Valós idejű üzleti információk! Többrétegű kialakításnak köszönhetően, gyors működés akár mobilról is. Tegye lehetővé az egyre növekvő mobilitású munkaerő részére, hogy tulajdonképpen bárhol és bármilyen eszközről intézhesse az üzleti ügyeket.

ertekesites ikon2 blue


Rugalmasság

Egyszerű bevezetés, módosítható felhasználó szám, speciális iparági modulokkal és egyéb kiegészítőkkel bővíthető. Verziófrissítés szakértelemmel támogatva.

upgrade blue 90


Integrálhatóság

A népszerű Microsoft szoftverekkel (Microsoft Office 365, Microsoft Dynamics CRM Online - ügyfélkapcsolati rendszer, Microsoft Power BI - üzleti intelligencia elemző szoftver) hatékony összekapcsolása, így azok akár egy kattintásból elérhetőek.

 

Megtetszett? Próbálja ki!

Nem raboljuk az idejét telepítéssel! Csupán a jelenlegi böngészőjére lesz szükség és az alábbi felhasználó és jelszó párosra. 
A Microsoft Dynamics NAV 2016 fejlesztésekor nagy hangsúlyt fektettek a multiplatform felhasználásra, melynek köszönhetően bárhonnan és bármikor elérhető.
 

 

A demo verzió használatához szükséges adatok:
Felhasználónév: demo
Jelszó:Dem0

 

 

Akik már használják:

VEOLIA company logo 400
„A felhasználók gyorsan megszokták és megszerették a Dynamics NAV 2013-at, az átállás zökkenőmentes volt. Ma már bátran kijelenthető, hogy a hosszas felkészülés meghozta gyümölcsét, az egyedi fejlesztések pontosan úgy illeszkednek a teljes keretrendszerbe, ahogyan azt terveztük" - Bálint Zsuzsa, Veolia magyarországi informatikai vezetője (CIO).

 

primagaz kpmg logolaurel logo png  carlsberg logonnglogohomasita
   

 

Árajánlatkérés
Kérdése van?