Projektmenedzsment / CRM modul

Erőforrások

Erőforrás alaprendszer - Kezdőcsomagerp erpoverview
Erőforrások és árak nyilvántartása. Az erőforrások rögzíthetők és értékesíthetők, a kapcsolódó erőforrások egy erőforráscsoporttá egyesíthetők, vagy az erőforrások külön-külön is kezelhetők. Az erőforrások munkaerő vagy berendezés típusúak lehetnek, és a kívánt ütemterv szerint rendelhetők hozzá az egyes projektekhez.

Erőforráskapacitás-kezelés -
Bővített csomag
Kapacitás és értékesítés tervezése, az erőforrások használati statisztikáinak és jövedelmezőségének kezelésével. A tervezés a naptárrendszerben a kívánt részletességi szinttel és időszakra végezhető. Nyomon követhető az erőforrások felhasználása,
és átfogó kép nyerhető az egyes erőforrások kapacitásáról, rendelkezésre állásáról és tervezett költségéről a rendelések és az ajánlatok készítéséhez.

Többféle költség kezelése - Bővített csomag
Az erőforrásokhoz és erőforráscsoportokhoz alternatív költségek is beállíthatók. A költség meghatározható konkrét értékkel, illetve százalékos vagy fix kiegészítő költség alapján. Tetszőleges számú munkatípus definiálható.

Projektek

Projektek - Bővített csomag
A projektek erőforrás-felhasználása nyilvántartható a vevőknek történő számlázáshoz. Fix áras, valamint idő- és anyagalapú projektek is kezelhetők.

További lehetőségek:
• Több feladatot és feladatcsoportot tartalmazó projekttervek készíthetők. A feladatok a kívánt időszakban végezhetők, és költségvetés is tartozhat hozzájuk.
• A költségvetések más projektekbe is átmásolhatók.Projektspecifikus árlista készíthető a cikkek, az erőforrások és a főkönyvi számlákon szereplő költségek felszámításához a projekt vevője részére.
• Megtekinthetők a számított Befejezetlen termelés és Elismerés tételek.
• A Projektek és a Több pénznem kezelése rendszerelem együttes használatával a projekt a helyitől eltérő pénznemben is tervezhető és számlázható.
• A Projektek és az Értékesítési számlázás együttes használatával a projektek a megfelelő vevőkhöz rendelhetők, és részben vagy teljesen kiszámlázhatók.

 

Árajánlatkérés
Kérdése van?