A Microsoft Dynamics NAV egy komplex vállalatirányítási megoldás, mely nagyobb kontrollt biztosít a pénzügyek felett, egyszerűsíti az ellátási láncot, a gyártást és a vállalat működését. Egyszerűen bevezethető, könnyű használni és a vállalat fejlődésének ütemében bővíthető.

Képzeljen el egy olyan megoldáscsomagot, melyet az Ön és a piac igényeire szabnak, ami egyszerűen használható és könnyen megismerhető, amellyel az ügyfelek igényeit kielégítve növelheti vállalkozásának sikerét. A Microsoft Dynamics NAV segítségével hozzájuthat az Önnek és ügyfeleinek egyaránt fontos real-time üzleti információkhoz.

A Microsoft Dynamics NAV olyan lehetőségeket nyújt, mint a közösségi információk kezelése, közös munka előnyei, üzleti intelligencia és felhőalapú, helyszíni vagy hibrid kampánykezelés, melynek segítségével fokozhatja az értékesítési és marketinges tevékenységek hatékonyságát.

Ha a vállalata elért egy pontot, ahonnan könyvelőprogramja már nem támogatja a növekvő vállalkozása igényeit, akkor a Microsoft Dynamics NAV rendszer egy könnyen bevezethető és egyszerűen használható megoldást nyújt, úgy hogy cége növekedését támogatja flexibilis bővíthetőségével.

A Microsoft Dynamics NAV a teljes Microsoft üzleti megoldás részeként segíti a hatékony munkát és növekedést. A Microsoft Dynamics NAV mellett lehetősége nyílik más szoftverek integrálására, mint például Office, Skype vagy Yammer, mellyek segítségével azonnal kapcsolatba léphet a csoport más tagjaival, egyidőben dolgozhatnak akár ugyanazon a dokumentumon és oszthatják meg egymás között a kész anyagot. Mindezt eszköztől és helytől függetlenül.

A Microsoft Dynamics NAV rendszert szakértő partnerek hálózatán keresztül értékesíti, akik ügyfeleiknek tervezési, bevezetési, testreszabási és támogatási
szolgáltatásokat is kínálnak a megoldás egyedi igények szerinti optimalizálásához.

Modern vállalkozások 4 fő sajátossága. Nézze meg!

 

Az Ön számára melyik a legfontosabb?

A piacvezető kis- és középválllakozások sikerességének legfőbb hajtómotorja a technológia. Legyen szó akár a pénzügy, készletgazdálkodás, adatvédelem, vásárlói kapcsolatok fejlesztéséről, vagy a munkavállalók ösztönzéséről, mindezek a modern vállalkozások közös jellemzője.

1. Hatékonyság növelése

Kövesse a trendeket és reagáljon rájuk. A nagyobb hatékonyság hozzájárul vállalkozása növekedéséhez.

2. Felkészülés a váratlanra

Védje meg vállalkozását és tervezzen olyan rendszerekkel, melyek csökkentik a kockázati faktorát a pénzügyi ellenőrzésnek, adatvédelemet vagy éppen fájl- és katasztófa utáni helyreállítást nyújtanak.

"Microsoft Dynamics NAV az iparági igényeinknek tökéletesen megfelelő megoldást biztosít, mindezt Azure-ban, így már nem kell többé aggódnunk a szerverek, biztonsági mentések és szoftver frissítések miatt – most már az üzletre fókuszálhatunk"  – P2P Logistics

 

 

3. Lépjen kapcsolatba vevőivel

Szerezzen azzal versenyelőnyt, hogy megérti az ügyfeleket és tartalmas hosszútávú kapcsolatot alakít ki velük.

4. Ösztönözze a munkatársak hatékonyságát

Tegye lehetővé az egyre növekvő mobilitású munkaerő részére, hogy tulajdonképpen bárhol és bármilyen eszközről intézhesse az üzleti ügyeket.

 

 

 

 

ISMERJE MEG A MICROSOFT DYNAMICS NAV-OT. TÖLTSE LE RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓJÁT >

Termékismertető

Updated on 2017-06-07T14:48:35+00:00, by Polonyi Mariann.