Business Central – havidíjas szolgáltatásként, ráadásul magyarul!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Megérkezett  a Microsoft Dynamics 365 Business Central SaaS lokalizált (magyar) verziója.

Elérhetővé vált a Microsoft Dynamics 365 Business Central SaaS szolgáltatásként, melyhez a HRP lokalizált (magyar) verziót tett közzé  a Microsoft AppSource-ban. A jól ismert Microsoft Dynamics 365 Business Central vállalatirányítási rendszer, mely minden tevékenységi területen támogatja a vállalkozások működését – immáron SaaS, avagy on-demand szoftverként is.

Szoftver, mint szolgáltatás – havidíjas konstrukcióban,
felhőalapú infrastruktúrával és biztonságos védelemmel

Jelenünkben, – a járványügyi körülmények tükrében – a távoli elérés és irányítási rendszerek egy vállalat életében mentőövként hívhatók segítségül. A Microsoft Dynamics 365 Business Central SaaS szolgáltatása, olyan vállalatirányítási rendszer, mely minden igényt kiszolgál. Teszi ezt rugalmasan kezelhető konstrukcióban, továbbá a kalkulálható havi ráfordítások mellett, költséghatékony üzemeltetést tesz lehetővé.

Business Central - Valós idejű kimutatások

A szoftver, mint szolgáltatás olyan felhős megoldás, mely a hagyományos szervergép építését, telepítését és időigényes karbantartását megkerülve, kész megoldásokat kínál. A felhasználó előfizet egy szolgáltató által hosztolt megoldásra, melynek előre meghatározott licencdíja van.

Miért válaszd a SaaS modellt, mik az előnyei?

1.

Gyorsabb használatbavétel

A felhasználó a szolgáltatáshoz való kapcsolódást követően néhány órán belül elkezdheti használni az adott szoftvert, hiszen annak telepítése és konfigurálása már korábban megtörtént a felhőben.

2.

Alacsonyabb költségek

A hardver- és szoftverköltségek több előfizető közt oszlanak meg, így lényegesen alacsonyabbak, mint a megvásárolt és saját szerverre telepített szoftverek. Egy előfizetésen belül a felhasználók száma szabadon növelhető, a központilag végzett karbantartási és frissítési költségek megoszlanak a sok előfizető közt.

3.

Skálázhatóság és integráció

A felhős megoldások egyik alapvető sajátossága a rugalmasság, a szolgáltatás bármikor növelhető, skálázható és integrálható más SaaS rendszerekkel.   

4.

Frissítés, verzióváltás

Az üzemeltetők folyamatosan frissítik a szoftvereket, a szoftverfrissítések és új verziók költsége megoszlik a sok felhasználó közt (licencdíj alapján automatikusan jár).

5.

Egyszerűbb használat

A felhasználók ellenőrizhetik az egyes megoldásokat és előre tesztelhetik az új változatokat.

Business Central SaaS - A biztonságos felhős ERP

A Business Central Magyarországon is elérhető vált SaaS felhős vállalatirányítási rendszere nemcsak rugalmas, de rendkívül biztonságos is. A szoftverbe épített biztonsági megoldások és az adatközpontokban alkalmazott megoldások olyan védelmet teremtenek, ami egy telepített szoftver esetében csak nagyon nagy erőforrás-ráfordítással valósítható meg.  A rendszer szinte azonnal igénybe vehető, mesterséges intelligencia képességekkel felvértezett kis-és középvállalatok igényeire optimalizált, teljeskörű ügyviteli, ERP megoldás.

Kovács Lajos

Kovács Lajos

Értesüljön legfrissebb tartamainkról,
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Folytatjuk Business Central sorozatunkat,
melyre szeretettel várunk BC tanácsadókat, döntéshozókat!

November 4-ei alkalmunkon a

Business Central 2021 Release Wave 2. újdonságait járjuk körül.

Előadónk a Business Central v19 2021. októberétől elérhető innovatív verzióját mutatja be, melyben az új kiadás produktív felhasználást, felhasználó barát élményt és számos funkció újítását ígéri.

AGENDA

KÖSZÖNTŐT MOND

Brecsok Sándor

HRP Europe Kft.

ELŐADÓNK

Faludi Gábor

FITS Magyarország Kft.

Webinárunkon körül járjuk az aktuális fejlesztéseket, és a végén a Q&A szekcióban várjuk kérdéseiteket, véleményeteket, melyre készségesen válaszolunk.