Business Central – havidíjas szolgáltatásként, ráadásul magyarul!

Megérkezett  a Microsoft Dynamics 365 Business Central SaaS lokalizált (magyar) verziója.

Elérhetővé vált a Microsoft Dynamics 365 Business Central SaaS szolgáltatásként, melyhez a HRP lokalizált (magyar) verziót tett közzé  a Microsoft AppSource-ban. A jól ismert Microsoft Dynamics 365 Business Central vállalatirányítási rendszer, mely minden tevékenységi területen támogatja a vállalkozások működését – immáron SaaS, avagy on-demand szoftverként is.

Szoftver, mint szolgáltatás – havidíjas konstrukcióban,
felhőalapú infrastruktúrával és biztonságos védelemmel

Jelenünkben, – a járványügyi körülmények tükrében – a távoli elérés és irányítási rendszerek egy vállalat életében mentőövként hívhatók segítségül. A Microsoft Dynamics 365 Business Central SaaS szolgáltatása, olyan vállalatirányítási rendszer, mely minden igényt kiszolgál. Teszi ezt rugalmasan kezelhető konstrukcióban, továbbá a kalkulálható havi ráfordítások mellett, költséghatékony üzemeltetést tesz lehetővé.

Business Central - Valós idejű kimutatások

A szoftver, mint szolgáltatás olyan felhős megoldás, mely a hagyományos szervergép építését, telepítését és időigényes karbantartását megkerülve, kész megoldásokat kínál. A felhasználó előfizet egy szolgáltató által hosztolt megoldásra, melynek előre meghatározott licencdíja van.

Miért válaszd a SaaS modellt, mik az előnyei?

1.

Gyorsabb használatbavétel

A felhasználó a szolgáltatáshoz való kapcsolódást követően néhány órán belül elkezdheti használni az adott szoftvert, hiszen annak telepítése és konfigurálása már korábban megtörtént a felhőben.

2.

Alacsonyabb költségek

A hardver- és szoftverköltségek több előfizető közt oszlanak meg, így lényegesen alacsonyabbak, mint a megvásárolt és saját szerverre telepített szoftverek. Egy előfizetésen belül a felhasználók száma szabadon növelhető, a központilag végzett karbantartási és frissítési költségek megoszlanak a sok előfizető közt.

3.

Skálázhatóság és integráció

A felhős megoldások egyik alapvető sajátossága a rugalmasság, a szolgáltatás bármikor növelhető, skálázható és integrálható más SaaS rendszerekkel.   

4.

Frissítés, verzióváltás

Az üzemeltetők folyamatosan frissítik a szoftvereket, a szoftverfrissítések és új verziók költsége megoszlik a sok felhasználó közt (licencdíj alapján automatikusan jár).

5.

Egyszerűbb használat

A felhasználók ellenőrizhetik az egyes megoldásokat és előre tesztelhetik az új változatokat.

Business Central SaaS - A biztonságos felhős ERP

A Business Central Magyarországon is elérhető vált SaaS felhős vállalatirányítási rendszere nemcsak rugalmas, de rendkívül biztonságos is. A szoftverbe épített biztonsági megoldások és az adatközpontokban alkalmazott megoldások olyan védelmet teremtenek, ami egy telepített szoftver esetében csak nagyon nagy erőforrás-ráfordítással valósítható meg.  A rendszer szinte azonnal igénybe vehető, mesterséges intelligencia képességekkel felvértezett kis-és középvállalatok igényeire optimalizált, teljeskörű ügyviteli, ERP megoldás.

Picture of Kovács Lajos

Kovács Lajos

Értesüljön legfrissebb tartamainkról,
Iratkozzon fel hírlevelünkre!