Rólunk

A Microsoft Dynamics NAV integrált vállalatirányítási rendszer hivatalos disztribútora és magyarországi lokalizációs partnere a HRP Europe Kft. Az IT piac egyik meghatározó disztribútoraként, komplex és emelt szintű szolgáltatásokat biztosít partnerei számára. Küldetésünk, olyan személyre szabott, értéknövelt szolgáltatásokat biztosítson partnereink számára, melynek köszönhetően versenyképessé válhatnak munkájuk során.

A HRP Europe Kft. biztosítja a Microsoft Dynamics NAV (korábbi nevén Microsoft Navision) ERP rendszer magyar nyelvre történő átültetése mellett, nemcsak a magyar törvényi megfelelőségét, hanem technológiai és licencelési támogatását is partnerei részére. Lokalizációs megoldásunk, a standard Dynamics NAV alaprendszer moduljain felül egyedi funkcionalitást biztosít, melyek testre szabhatóságával tovább színesíti a megoldási lehetőségek palettáját.

Természetesen bevezető és konzultáns partneri hálózatunkon keresztül ügyfeleink részére megfelelő kompetenciákkal és szaktudással biztosítunk tanácsadói, fejlesztői és támogatási erőforrásokat megoldásaink kapcsán.

Microsoft disztribúciós szerződés

2000
2004

ISO 9001 tanúsítvány megszerzése

Megjelenik az első Microsoft Dynamics NAV

2005
2008

Kiadják a Microsoft Dynamics NAV 2009 verziót

Dynamics NAV 2013 RTC elérhető

2013
2014

Value Added Distributorként biztosítjuk a Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer magyar nyelvű terméktámogatását.

Ugyanebben az évben jelent meg a Microsoft Dynamics NAV 2015. President’s Club for Microsoft Dynamics díjat kaptunk. Világviszonylatban a Microsoft partnereinek 5% válhat taggá ezen exkluzív klubban.

Ismét mi nyertük a President’s Club for Microsoft Dynamics díjat.

Megjelent a Microsoft Dynamics NAV 2016 verziója.

2015
2016

Harmadik alkalommal is mi nyertük a President’s Club for Microsoft Dynamics díjat.

Microsoft Dynamics NAV 2017 bejelentése.

Az év disztribútorának választott minket a Microsoft a retail üzletági tevékenységünkért.

Az "Év Microsoft Partnere" díjat nyertünk el Cloud Solution Provider kategóriában.

2018
2019

Lokalizáltuk a Microsoft Dynamics 365 Business Centralt

Lokalizáltuk a Microsoft Dynamics 365 Business Central SaaS konstrukcióját, mely a Microsoft AppSourceból is elérhető lett.

2020