Rólunk

A Microsoft Dynamics NAV integrált vállalatirányítási rendszer hivatalos disztribútora és magyarországi lokalizációs partnere a HRP Europe Kft. Az IT piac egyik meghatározó disztribútoraként, komplex és emelt szintű szolgáltatásokat biztosít partnerei számára. Küldetésünk, olyan személyre szabott, értéknövelt szolgáltatásokat biztosítson partnereink számára, melynek köszönhetően versenyképessé válhatnak munkájuk során.

A HRP Europe Kft. biztosítja a Microsoft Dynamics NAV (korábbi nevén Microsoft Navision) ERP rendszer magyar nyelvre történő átültetése mellett, nemcsak a magyar törvényi megfelelőségét, hanem technológiai és licencelési támogatását is partnerei részére. Lokalizációs megoldásunk, a standard Dynamics NAV alaprendszer moduljain felül egyedi funkcionalitást biztosít, melyek testre szabhatóságával tovább színesíti a megoldási lehetőségek palettáját.

Természetesen bevezető és konzultáns partneri hálózatunkon keresztül ügyfeleink részére megfelelő kompetenciákkal és szaktudással biztosítunk tanácsadói, fejlesztői és támogatási erőforrásokat megoldásaink kapcsán.


1995

HRP Europe Kft. alapítása (BSC Kft.)

2000

Microsoft disztribúciós szerződés

2004

ISO 9001 tanúsítvány megszerzése

2005

Megjelenik az első Microsoft Dynamics NAV

2008

Kiadják a Microsoft Dynamics NAV 2009 verziót

2013

Dynamics NAV 2013 RTC elérhető

2014

Value Added Distributorként biztosítjuk a Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer magyar nyelvű terméktámogatását. Ugyanebben az évben jelent meg a Microsoft Dynamics NAV 2015.

President’s Club for Microsoft Dynamics díjat kaptunk. Világviszonylatban a Microsoft partnereinek 5% válhat taggá ezen exkluzív klubban.

2015

Ismét mi nyertük a President’s Club for Microsoft Dynamics díjat.

Megjelent a Microsoft Dynamics NAV 2016 verziója.

2016

Harmadik alkalommal is mi nyertük a President’s Club for Microsoft Dynamics díjat.

Microsoft Dynamics NAV 2017 bejelentése.

Az év disztribútorának választott minket a Microsoft a retail üzletági tevékenységünkért.

 

Partnereink

Ezt mondták rólunk


Bihari Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt

Egy példaértékű átállás lépései

Hogyan tud egy hulladékgazdálkodó cég fennakadások nélkül átállni egy új, integrált vállalatirányítási rendszerre? Hogyan lehet javítani a költséghatékonyságot és a szolgáltatás színvonalát? Ezekre a kérdésekre kínál választ a Bihari Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. és a Consulo Szolgáltató- és Kereskedelmi Kft. projektje.

Bihari Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

ISV

A kulcsszó az adaptálás és a fejlesztési támogatás

Az ISV Hústermelést Szervező Zrt. tulajdonosai a lehető legjobb időben hoztak döntést egy integrált vállalatirányítási rendszer bevezetéséről. Anélkül ma már valószínűleg nem lennének versenyképesek, legtöbb konkurensük ugyanis már évek óta használ valamilyen ERP-rendszert.

ISV Hústermelést Szervező Zrt.

Veolia

Egy sikeres frissítés anatómiája

A felhasználók gyorsan megszokták és megszerették a Dynamics NAV 2013-at, az átállás zökkenőmentes volt. Ma már bátran kijelenthető, hogy a hosszas felkészülés meghozta gyümölcsét, az egyedi fejlesztések pontosan úgy illeszkednek a teljes keretrendszerbe, ahogyan azt terveztük

Veolia Energia Magyarország Zrt.

Rólunk

Updated on 2017-06-15T13:24:22+00:00, by Polonyi Mariann.