Szoftverkövetés a felhőből

Rendkívüli időket élünk, amihez a vállalkozásoknak is alkalmazkodniuk kell. Különösen érvényes ez a legkülönbözőbb üzleti területeken működő a KKV-kra.

A koronavírus-járvány miatt ma semmi sem úgy működik, mint korábban. A működés fenntartásához, a veszélyhelyzethez való alkalmazkodáshoz naprakész információkra van szükség.

A hagyományos informatikai rendszerek használatával szinte lehetetlen az új körülmények között dolgozni. Az átjárhatatlan, rendezetlen struktúrájú adatok, a korlátozott hozzáférés, a biztonsági megszorítások lehetetlenné teszik a munkát most, amikor az emberek egy része otthonról dolgozik, az irodában szinte senki nem érhető el. Ebben a helyzetben óriási előnye van azoknak, akik bármikor, bárhonnan elérhetik felhős informatikai rendszereiket.

Az új igényeket felismerve a Microsoft egy olyan ajánlattal állt elő, ami a helyben telepített Dynamics szoftverek felhasználói számára kínál vonzó továbblépési lehetőséget.

A CSP-EP Renewal program keretében azok az aktív szoftverkövetéssel rendelkező ügyfelek, akiknek a közeljövőben esedékes az éves díj megfizetése, most egy rendkívüli akció keretében a Cloud Solution Provider (CSP) programon keresztül újíthatják meg előfizetésüket.

A programba belépők 1 évre kötnek szerződést, amit opcionálisan még 2 alkalommal, összesen 3 év időtartamra hosszabbíthatnak meg.

Növelje a munkavállalói hatékonyságát!

A Business Central kényelmes kipróbálása

Mindez nem csupán egy technikai megoldás. A CSP-EP Renewal lényege, hogy az ezt a lehetőséget választó felhasználók az eddig használt, telepített Dynamics verzió mellett hozzáférést kapnak a felhős Dynamics 365 Business Central szoftverhez is.

Ez a megoldás különösen kedvező azoknak, akik érdeklődnek ugyan a Business Central iránt, de valamilyen okból még nem készek a váltásra, nem kívánják még felhős megoldásra cserélni telepített Dynamics szoftverüket.

A CSP-EP Renewal akcióban való részvétel feltételei

A program célja, hogy az on-premise Dynamics felhasználók kockázatmentesen megismerhessék a felhős Dynamics 365 Business Centralt. Az ajánlat azoknak szól, akik már 2020. június 1-e előtt rendelkeztek valamilyen on-premise Dynamics licenccel, és akik rendelkeznek aktív szoftverkövetéssel, aminek fordulónapja 30 napon belül van.

A CSP-EP Renewal program előnyei

A CSP-EP Renewal program különleges lehetőség, amit csak a Microsoft üzleti felhasználóinak egy jól körülhatárolt csoportja vehet igénybe. A programban résztvevők a szoftverkövetési díjat az aktuális Cloud Solution Provideren (CSP) keresztül kifizetve Dynamics 365 Business Central licenchez jutnak.

A CSP-EP Renewal programban való részvétel a következő előnyökkel jár:

ÖSSZEGZÉS

A jövő a felhős megoldásoké, így ugyan on-premise Dynamics 365 Business Central, Dynamics GP, -NAV vagy -SL szoftvere ma még használható, idővel mindenképpen a Dynamics 365 Business Central felhős szoftverre kell váltania.

A CSP-EP Renewal program most rugalmassá és kényelmessé teszi ezt a váltást. Miközben továbbra is megmarad jól megszokott, telepített Dynamics szoftvere, minden vételkényszer nélkül kipróbálhatja a legkorszerűbb felhős Dynamics megoldást. Ha a Business Central licenc véglegesítése mellett dönt, a programnak köszönhetően a listaárhoz képest 60% kedvezménnyel juthat a Microsoft korszerű felhős szoftveréhez a HRP Europe Kft.-n keresztül.

A váltás lebonyolításától sem kell félnie, hiszen HRP Europe Kft. kiemelt támogatást biztosít a Microsoft support szolgáltatásán felül, mellyel búcsút inthet a bonyolult licencelési procedúrának és biztosíthatja az adatok könnyed migrálását a megújult felhős rendszerbe.

Picture of Kovács Lajos

Kovács Lajos

Értesüljön legfrissebb tartamainkról,
Iratkozzon fel hírlevelünkre!