Szoftverkövetés a felhőből

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Rendkívüli időket élünk, amihez a vállalkozásoknak is alkalmazkodniuk kell. Különösen érvényes ez a legkülönbözőbb üzleti területeken működő a KKV-kra.

A koronavírus-járvány miatt ma semmi sem úgy működik, mint korábban. A működés fenntartásához, a veszélyhelyzethez való alkalmazkodáshoz naprakész információkra van szükség.

A hagyományos informatikai rendszerek használatával szinte lehetetlen az új körülmények között dolgozni. Az átjárhatatlan, rendezetlen struktúrájú adatok, a korlátozott hozzáférés, a biztonsági megszorítások lehetetlenné teszik a munkát most, amikor az emberek egy része otthonról dolgozik, az irodában szinte senki nem érhető el. Ebben a helyzetben óriási előnye van azoknak, akik bármikor, bárhonnan elérhetik felhős informatikai rendszereiket.

Az új igényeket felismerve a Microsoft egy olyan ajánlattal állt elő, ami a helyben telepített Dynamics szoftverek felhasználói számára kínál vonzó továbblépési lehetőséget.

A CSP-EP Renewal program keretében azok az aktív szoftverkövetéssel rendelkező ügyfelek, akiknek a közeljövőben esedékes az éves díj megfizetése, most egy rendkívüli akció keretében a Cloud Solution Provider (CSP) programon keresztül újíthatják meg előfizetésüket.

A programba belépők 1 évre kötnek szerződést, amit opcionálisan még 2 alkalommal, összesen 3 év időtartamra hosszabbíthatnak meg.

Növelje a munkavállalói hatékonyságát!

A Business Central kényelmes kipróbálása

Mindez nem csupán egy technikai megoldás. A CSP-EP Renewal lényege, hogy az ezt a lehetőséget választó felhasználók az eddig használt, telepített Dynamics verzió mellett hozzáférést kapnak a felhős Dynamics 365 Business Central szoftverhez is.

Ez a megoldás különösen kedvező azoknak, akik érdeklődnek ugyan a Business Central iránt, de valamilyen okból még nem készek a váltásra, nem kívánják még felhős megoldásra cserélni telepített Dynamics szoftverüket.

A CSP-EP Renewal akcióban való részvétel feltételei

A program célja, hogy az on-premise Dynamics felhasználók kockázatmentesen megismerhessék a felhős Dynamics 365 Business Centralt. Az ajánlat azoknak szól, akik már 2020. június 1-e előtt rendelkeztek valamilyen on-premise Dynamics licenccel, és akik rendelkeznek aktív szoftverkövetéssel, aminek fordulónapja 30 napon belül van.

A CSP-EP Renewal program előnyei

A CSP-EP Renewal program különleges lehetőség, amit csak a Microsoft üzleti felhasználóinak egy jól körülhatárolt csoportja vehet igénybe. A programban résztvevők a szoftverkövetési díjat az aktuális Cloud Solution Provideren (CSP) keresztül kifizetve Dynamics 365 Business Central licenchez jutnak.

A CSP-EP Renewal programban való részvétel a következő előnyökkel jár:

ÖSSZEGZÉS

A jövő a felhős megoldásoké, így ugyan on-premise Dynamics 365 Business Central, Dynamics GP, -NAV vagy -SL szoftvere ma még használható, idővel mindenképpen a Dynamics 365 Business Central felhős szoftverre kell váltania.

A CSP-EP Renewal program most rugalmassá és kényelmessé teszi ezt a váltást. Miközben továbbra is megmarad jól megszokott, telepített Dynamics szoftvere, minden vételkényszer nélkül kipróbálhatja a legkorszerűbb felhős Dynamics megoldást. Ha a Business Central licenc véglegesítése mellett dönt, a programnak köszönhetően a listaárhoz képest 60% kedvezménnyel juthat a Microsoft korszerű felhős szoftveréhez a HRP Europe Kft.-n keresztül.

A váltás lebonyolításától sem kell félnie, hiszen HRP Europe Kft. kiemelt támogatást biztosít a Microsoft support szolgáltatásán felül, mellyel búcsút inthet a bonyolult licencelési procedúrának és biztosíthatja az adatok könnyed migrálását a megújult felhős rendszerbe.

Kovács Lajos

Kovács Lajos

Értesüljön legfrissebb tartamainkról,
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Folytatjuk Business Central webinár sorozatunkat
2022-ben is!

Mivel érkezünk?

Évindító webinárunkat január 27-én tartjuk, melyen a Power Platform lehetőségeinek áttekintésével, hozzá kapcsolódó licenszelési típusokkal és integrációs műveletek bemutatásával készülünk.

Mindezek mellett az üzleti folyamatok optimalizálása kapcsán az AI Builderrel, mint kiegészítő opcióval is foglalkozni fogunk.

AGENDA

KÖSZÖNTŐT MOND

Brecsok Sándor

HRP Europe Kft.

ELŐADÓNK

Faludi Gábor

FITS Magyarország Kft.

Webinárunk végén a Q&A szekcióban várjuk kérdéseiteket, véleményeteket, melyre készségesen válaszolunk.