Impresszum

Szolgáltató neve: HRP Europe Korlátolt Felelősségű Társaság

Nyilvántartó szerv: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Cégjegyzékszám: 01-09-663082

Adószám: 11087120-2-44

Szolgáltató székhelye: 1033 Budapest, Huszti út 34.

Szolgáltató telefon: +36 (1) 452 4600

Szolgáltató e-mail: info@hrp.hu

Tárhely szolgáltató neve: Microsoft Corporation – Ireland

Tárhely szolgáltató címe: Atrium Building Block B, Carmanhall Road, Sandyford Industrial Estate, Dublin 18

Tárhely szolgáltató fax: +1850 940 940

Tárhely szolgáltató elérhetősége:

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat vagy más írott anyagokat a HRP Europe Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. A HRP Europe Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti.

A HRP Europe Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A HRP Europe Kft. nagy gondot fordít honlapjának elérhetőségére és karbantartására, valamint arra, hogy pontos és naprakész tartalmi adatokat nyújtson, a HRP Europe Kft. azonban nem tudja garantálni, hogy a honlaphoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a HRP Europe Kft. kifejezetten kizárja.

A HRP Europe Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A HRP Europe Kft. azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa, illetve a Hírek, Blog tartalmakat a megadott lehetőségek szerint és a forrás megjelölésével közösségi csatornákon megossza.

A HRP Europe Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő.

Előfordulhat, hogy a weboldalakon a HRP Europe Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – az HRP Europe kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A HRP Europe Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett vagy publikált tartalmakért, melyekhez a HRP Europe Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak. A HRP Europe Kft. egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

Szerzői jog és egyéb szellemi tulajdonjog

A HRP Europe Kft. weboldalai, illetve annak tartalma vagy bármely részlete (beleértve a hozzá tartozó oldalakon található szövegeket, elrendezéseket, rajzokat, adatbázisokat és egyéb tartalmi elemeket) szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a HRP Europe Kft. jogosult. A www.navision-hungary.hu honlap védett elemei összességének vagy bármely részének bármilyen formában vagy eszközzel történő másolása, adaptálása, lefordítása, rendezése, módosítása vagy bárminemű más hasznosítása szigorúan tilos.

Folytatjuk Business Central sorozatunkat,
melyre szeretettel várunk BC tanácsadókat, döntéshozókat!

November 4-ei alkalmunkon a

Business Central 2021 Release Wave 2. újdonságait járjuk körül.

Előadónk a Business Central v19 2021. októberétől elérhető innovatív verzióját mutatja be, melyben az új kiadás produktív felhasználást, felhasználó barát élményt és számos funkció újítását ígéri.

AGENDA

KÖSZÖNTŐT MOND

Brecsok Sándor

HRP Europe Kft.

ELŐADÓNK

Faludi Gábor

FITS Magyarország Kft.

Webinárunkon körül járjuk az aktuális fejlesztéseket, és a végén a Q&A szekcióban várjuk kérdéseiteket, véleményeteket, melyre készségesen válaszolunk.