Átfogó és részletes fejlesztések a Tárgyi eszköz modul kapcsán

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

A Tárgyi eszköz modul kapcsán jelentős fejlesztéseket kapott a Microsoft Dynamics NAV (korábbi nevén Microsoft Navision) 2015, melynek köszönhetően még  könnyebben kezelhetővé váltak az egyes pénzügyi folyamatok.

A rendszer egyik komoly újításaként a tárgyi eszközök beszerzése beruházási jelleggel, aktiválása és értékcsökkentése, továbbá mennyiségi és értékbeli nyilvántartása is jelentősen gyorsult és egyszerűsödött.

Mivel a Microsoft Dynamics NAV immár nemcsak kliens alkalmazáson keresztül, hanem akár webböngészőben, webes kliens formájában is elérhető, így nem okoz problémát, amennyiben saját megbízású, külső könyvelőcég részére szeretne gyorsan hozzáférést biztosítani, továbbá a könyvelői részére a havi, negyedéves, éves vagy nem rendszeres riportok elkészítése céljából szeretne paraméterezéssel, különösebb informatikai szakképzettség nélkül, paraméterezéssel hozzáférést biztosítani.

Polónyi Mariann

Polónyi Mariann

Értesüljön legfrissebb tartamainkról,
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Májusban folytatjuk Business Central sorozatunkat,
melyre szeretettel várunk BC tanácsadókat, döntéshozókat!

Tavaszi alkalmunkon a Business Central 2021 release wave 1 újdonságait járjuk körül.

Előadónk a Business Central v18 2021. áprilisától elérhető innovatív verzióját mutatja be, melyben a BC fontos változásait, alkalmazásokon belüli fejlesztéseket, módosításokat, új funkciók beépítését és/vagy elavultak eltávolítását ismerteti online eseményünkön.

AGENDA

KÖSZÖNTŐT MOND

Brecsok Sándor

HRP Europe Kft.

ELŐADÓNK

Faludi Gábor

FITS Magyarország Kft.

Webinár végén hagyunk Q&A szekciót, ide várjuk kérdéseiteket, véleményeteket, melyre készségesen válaszolunk.