Átfogó és részletes fejlesztések a Tárgyi eszköz modul kapcsán

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

A Tárgyi eszköz modul kapcsán jelentős fejlesztéseket kapott a Microsoft Dynamics NAV (korábbi nevén Microsoft Navision) 2015, melynek köszönhetően még  könnyebben kezelhetővé váltak az egyes pénzügyi folyamatok.

A rendszer egyik komoly újításaként a tárgyi eszközök beszerzése beruházási jelleggel, aktiválása és értékcsökkentése, továbbá mennyiségi és értékbeli nyilvántartása is jelentősen gyorsult és egyszerűsödött.

Mivel a Microsoft Dynamics NAV immár nemcsak kliens alkalmazáson keresztül, hanem akár webböngészőben, webes kliens formájában is elérhető, így nem okoz problémát, amennyiben saját megbízású, külső könyvelőcég részére szeretne gyorsan hozzáférést biztosítani, továbbá a könyvelői részére a havi, negyedéves, éves vagy nem rendszeres riportok elkészítése céljából szeretne paraméterezéssel, különösebb informatikai szakképzettség nélkül, paraméterezéssel hozzáférést biztosítani.

Polónyi Mariann

Polónyi Mariann

Értesüljön legfrissebb tartamainkról,
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 Folytatjuk Business Central sorozatunkat,
melynek 5. alkalmát 2021. január 27-én tartjuk online formában!

Előadásunkon arról beszélgetünk, hogyan érdemes váltani ügyfeleinknél felhő alapú infrastruktúrára, ennek tanulságait, megoldásait mutatjuk be.

Mindezek mellett elmondjuk az aktualitásokat, és a webinár alatt tőletek is várjuk saját tapasztalataitokat, élményeiteket a témával kapcsolatban.

AGENDA

ELŐADÓINK

Brecsok Sándor

HRP Europe Kft.

Faludi Gábor

FITS Magyarország Kft.