Dynamics 365 Business Central
- Funkciók -

A Dynamics 365 Business Central segítséget nyújt a pénzügyek kezelésében, az ellátási lánc biztonságos, automatikus működésében, a hatékonyabb értékesítésben, a projektek szervezésében, a működés optimalizálásában. Lényegében mindenben, amire egy vállalkozásnak szüksége van.

Business Central - Pénzügyek kezelése

Tartsa kézben pénzügyeit!

Hozzon tájékozott döntéseket!

Kösse össze számviteli, értékesítési, beszerzési, leltári, és ügyfélkapcsolati adatokat, és jusson pontosabb képhez saját vállalkozása teljes működését illetően. Rajzoljon valós idejű képet pénzügyi teljesítményéről a beépített Power BI kezelőfelület segítségével.

Gyorsítsa fel a pénzügyi zárást és jelentéskészítést!

Áramvonalasítsa a követelések és kötelezettségek kezelését, és vezesse össze automatikusan számláit, hogy gyorsabban és pontosabban készíthesse el a pénzügyi zárást és a jelentéseket, a törvényi megfelelőség megtartása mellett.

Dynamics 365 Business Central - Tartsa kezében az irányítást

Javítsa az előrejelzések pontosságát!

Pontosítsa a pénzügyi előrejelzéseket az adatok több dimenzióban történő modellezésével és elemzésével. A jelentések testreszabása zökkenőmentes a Microsoft Excel integrációval.

Microsoft Dynamics 365 Business Central - Ellátásilánc menedzsment

Biztosítsa és automatizálja az ellátásiláncot!

Optimalizálja a készletszinteket!

Használja a beépített intelligenciát, hogy megjósolja mikor és mit kell feltölteni. A dinamikusan frissített készletszintek segítségével csak azt kell megrendelnie, amire tényleg szüksége van.

Használja ki az értékesítési lehetőségeit, csökkentse a hiányt!

A készletmennyiségek, az átfutási idők és az szükséges beszerzési dátumok automatizálásával megfelelő készletmennyiséget képes fenntartani, valamint esetleges hiány esetén helyettesítő termékeket is javasol a rendszer.

Dynamics 365 Business Central - Automatizálja az ellátási láncot

Maximalizálja nyereségét!

Kapjon rendszerajánlásokat, hogy mikor szükséges fizetnie, mikor kaphat szállítói kedvezményt vagy hogyan kerülheti el az esetleges késedelmi szankciókat. Akadályozza meg a felesleges vagy engedély nélküli beszerzéseket a jóváhagyási munkafolyamatok használatával.

Microsoft Dynamics 365 Business Central - Értékesítés okosan

Értékesítsen okosan és tökéletesítse ügyfélszolgálatát!

Adjon értéket az értékesítés minden pontján!

Priorizálja az értékesítési lehetőségeket a potenciális bevételi érték alapján. Kövesse nyomon az összes ügyfélinterakciót, és kapjon útmutatást a legjobb upsell, cross-sell és megújítási, újraértékesítési lehetőségekről az egész értékesítési ciklus során.

Növelje az értékesítés hatékonyságát!

Gyorsítsa fel az árajánlatadástól a kifizetésig tartó folyamatot. Reagáljon gyorsan az értékesítést érintő kérésekre, kezelje a szervizigényeket, és fizetési folyamatokat – mindent az Outlook alkalmazáson belül.

Dynamics 365 Business Central - Értékesítésen okosan

Nyújtson kivételes szolgáltatást ügyfeleinek!

Szerezzen átfogó képet a szervizfeladatairól, munkamennyiségről, és alkalmazottai készségeiről, hogy hatékonyan szervezhesse ki a feladatokat és felgyorsíthassa a munkavégzést.

Dynamics 365 Business Central - Tartsa irányítása alatt vállalatát

Tartsa irányítása alatt a projektjei ütemezését és költségvetését!

Maradjon a tervezett költségvetésen belül!

Menedzselje projektjeit az időnyilvántartások, valamint a fejlett költségkimutatások együttes használatával. Fejlessze, módosítsa és vegye ellenőrzése alá költségvetését a projektek jövedelmezőségének biztosítása érdekében.

Tervezzen precízen!

A kapacitás és értékesítés tervezésével irányíthatja erőforrásait. Az ügyfeleinek készített számlákat könnyen összevezetheti a tervezett költségekkel.

Dynamics 365 Business Central - Tartsa kezében az irányítást

Elemezze projektjei teljesítményét!

Projektjének valós idejű státusz, nyereségességi és erőforrás-felhasználási kimutatásából hatékony döntéseket hozhat.

Microsoft Dynamics 365 Business Central - Optimalizálás

Optimalizálja a termelését!

Kezelje az előrejelzéseket az optimális teljesítéshez!

Az értékesítési előrejelzések és a várható készletfelhasználás használatával automatikusan létrehozhat termelési terveket és beszerzési megrendeléseket.

Vezesse hatékonyan a raktározást!

Kapjon holisztikus képet a raktárkészletéről, hogy rendeléseit hatékonyan teljesíthesse. Minden tranzakciót és mozgást egyszerűen nyomon követhet a raktár-elrendezés és polcok, tárolók méreteinek beállításával.

Dynamics 365 Business Central - Optimalizálja a termelést

Érje el az optimális termelési szintet!

Számítsa ki és optimalizálja a gyártási kapacitást és az erőforrásigényt, hogy javítsa a termelésütemezést és megfeleljen az ügyfélkövetelményeknek.

Dynamics 365 Business Central - Védje meg adatait

Védje adatait és feleljen meg a GDPR előírásainak!

Kezelje felelősséggel ügyfelei személyes adatait!

A beépített személyes adat kezelési metodikáknak (privacy-by-design, privacy-by-default) köszönhetően egyszerűbb a GDPR-nak való megfelelés. A hozzáférés több szinten is kezelhető, valamint lehetővé teszi a személyes adatok nyomon követését a biztonság és az elszámoltathatóság érdekében.

Dynamics 365 Business Central - Védje meg adatait

Kezelje, tárolja és továbbítsa az adatokat biztonságosan!

A személyes adatokat szabadon kezelheti a saját rendszerében, miközben megvédheti a jogosulatlan hozzáférésektől a Microsoft adatközpontok automatikus titkosításának segítségével.

Dynamics 365 Business Central - Üzleteljen bárhonnan

Üzleteljen bárhonnan!

Válasszon a felhős (SaaS), helyszíni (on-premise) vagy hibrid (bérlet) telepítési lehetőségek közül!

A Business Central ugyanolyan felhasználói élményt nyújt telepítési módoktól függetlenül. Hogy segítsünk a megfelelő konstrukció kiválasztásában, nézze meg a Konstrukciók oldalunkat. Ha még mindig kérdései lennének, vegye fel velünk a kapcsolatot, hisz több mint 20 partnerünk közül biztosan lesz legalább egy partner, aki a legjobb megoldást kínálja cége számára!

Dynamics 365 Business Central - Üzleteljen bárhonnan

Vigye magával üzletét!

A Business Central mobil verziója – legyen az on-premise vagy felhős megoldás – egységes és modern felhasználói élményt kínál Windows, Android és IOS eszközökre egyaránt.