Helyi törvényeknek megfelelő jelentések és kimutatások

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Új, a magyar jogszabályoknak megfelelő, egyszerű jelentéskészítő modullal bővült a Microsoft Dynamics NAV (korábbi nevén Microsoft Navision) 2015, melynek segítségével most még gyorsabban és hatékonyan készíthet kimutatásokat, vagy szolgáltathat adatokat (pl. IntraStat, VIES).

További újdonságként szintén megjelent a 2016.01.01 dátumtól kötelezőként előírt Adatszolgáltatási kötelezettség funkcionalitás is, amely a Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 és Microsoft Dynamics NAV 2015 esetében is biztosítja a végfelhasználók részére az XML alapú adatszolgáltatás számláik kapcsán, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által előírt formátumban.

További követéssel vagy törvényi megfelelőséggel kapcsolatos információért kérjük, használja a képernyő alján található “Kérdése van?” űrlapot.

Polónyi Mariann

Polónyi Mariann

Értesüljön legfrissebb tartamainkról,
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Májusban folytatjuk Business Central sorozatunkat,
melyre szeretettel várunk BC tanácsadókat, döntéshozókat!

Tavaszi alkalmunkon a Business Central 2021 release wave 1 újdonságait járjuk körül.

Előadónk a Business Central v18 2021. áprilisától elérhető innovatív verzióját mutatja be, melyben a BC fontos változásait, alkalmazásokon belüli fejlesztéseket, módosításokat, új funkciók beépítését és/vagy elavultak eltávolítását ismerteti online eseményünkön.

AGENDA

KÖSZÖNTŐT MOND

Brecsok Sándor

HRP Europe Kft.

ELŐADÓNK

Faludi Gábor

FITS Magyarország Kft.

Webinár végén hagyunk Q&A szekciót, ide várjuk kérdéseiteket, véleményeteket, melyre készségesen válaszolunk.