Helyi törvényeknek megfelelő jelentések és kimutatások

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Új, a magyar jogszabályoknak megfelelő, egyszerű jelentéskészítő modullal bővült a Microsoft Dynamics NAV (korábbi nevén Microsoft Navision) 2015, melynek segítségével most még gyorsabban és hatékonyan készíthet kimutatásokat, vagy szolgáltathat adatokat (pl. IntraStat, VIES).

További újdonságként szintén megjelent a 2016.01.01 dátumtól kötelezőként előírt Adatszolgáltatási kötelezettség funkcionalitás is, amely a Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 és Microsoft Dynamics NAV 2015 esetében is biztosítja a végfelhasználók részére az XML alapú adatszolgáltatás számláik kapcsán, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által előírt formátumban.

További követéssel vagy törvényi megfelelőséggel kapcsolatos információért kérjük, használja a képernyő alján található “Kérdése van?” űrlapot.

Polónyi Mariann

Polónyi Mariann

Értesüljön legfrissebb tartamainkról,
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 Folytatjuk Business Central sorozatunkat,
melynek 5. alkalmát 2021. január 27-én tartjuk online formában!

Előadásunkon arról beszélgetünk, hogyan érdemes váltani ügyfeleinknél felhő alapú infrastruktúrára, ennek tanulságait, megoldásait mutatjuk be.

Mindezek mellett elmondjuk az aktualitásokat, és a webinár alatt tőletek is várjuk saját tapasztalataitokat, élményeiteket a témával kapcsolatban.

AGENDA

ELŐADÓINK

Brecsok Sándor

HRP Europe Kft.

Faludi Gábor

FITS Magyarország Kft.