Kezdenek átláthatatlanná válni cégének pénzügyei?

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Képzeljen el egy olyan megoldáscsomagot, melyet az Ön és a piac igényeire szabnak, ami egyszerűen használható és könnyen megismerhető, amellyel az ügyfelek igényeit kielégítve növelheti vállalkozásának sikerét.
A Microsoft Dynamics NAV segítségével hozzájuthat az Önnek és ügyfeleinek egyaránt fontos real-time üzleti információkhoz.

A Microsoft Dynamics NAV olyan lehetőségeket nyújt, mint a  közösségi információk kezelése (CRM), közös munka előnyei, üzleti intelligencia és felhőalapú, helyszíni vagy hibrid kampánykezelés, melynek segítségével fokozhatja az értékesítési és marketinges tevékenységek hatékonyságát.

Ha a vállalata elért egy pontot, ahonnan könyvelőprogramja már nem támogatja a növekvő vállalkozása igényeit, akkor a Microsoft Dynamics NAV rendszer egy könnyen bevezethető és egyszerűen használható megoldást nyújt, úgy hogy cége növekedését támogatja flexibilis bővíthetőségével. A Microsoft Dynamics NAV a teljes Microsoft üzleti megoldás részeként segíti a hatékony munkát és növekedést. A Microsoft Dynamics NAV mellett lehetősége nyílik más szoftverek  integrálására, mint például Office, Skype vagy Yammer, melyek segítségével azonnal kapcsolatba léphet a csoport más tagjaival, egy időben dolgozhatnak akár ugyanazon a dokumentumon és oszthatják meg egymás között a kész anyagot. Mindezt eszköztől és helytől függetlenül.

Polónyi Mariann

Polónyi Mariann

Értesüljön legfrissebb tartamainkról,
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Májusban folytatjuk Business Central sorozatunkat,
melyre szeretettel várunk BC tanácsadókat, döntéshozókat!

Tavaszi alkalmunkon a Business Central 2021 release wave 1 újdonságait járjuk körül.

Előadónk a Business Central v18 2021. áprilisától elérhető innovatív verzióját mutatja be, melyben a BC fontos változásait, alkalmazásokon belüli fejlesztéseket, módosításokat, új funkciók beépítését és/vagy elavultak eltávolítását ismerteti online eseményünkön.

AGENDA

KÖSZÖNTŐT MOND

Brecsok Sándor

HRP Europe Kft.

ELŐADÓNK

Faludi Gábor

FITS Magyarország Kft.

Webinár végén hagyunk Q&A szekciót, ide várjuk kérdéseiteket, véleményeteket, melyre készségesen válaszolunk.