Kezdenek átláthatatlanná válni cégének pénzügyei?

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Képzeljen el egy olyan megoldáscsomagot, melyet az Ön és a piac igényeire szabnak, ami egyszerűen használható és könnyen megismerhető, amellyel az ügyfelek igényeit kielégítve növelheti vállalkozásának sikerét.
A Microsoft Dynamics NAV segítségével hozzájuthat az Önnek és ügyfeleinek egyaránt fontos real-time üzleti információkhoz.

A Microsoft Dynamics NAV olyan lehetőségeket nyújt, mint a  közösségi információk kezelése (CRM), közös munka előnyei, üzleti intelligencia és felhőalapú, helyszíni vagy hibrid kampánykezelés, melynek segítségével fokozhatja az értékesítési és marketinges tevékenységek hatékonyságát.

Ha a vállalata elért egy pontot, ahonnan könyvelőprogramja már nem támogatja a növekvő vállalkozása igényeit, akkor a Microsoft Dynamics NAV rendszer egy könnyen bevezethető és egyszerűen használható megoldást nyújt, úgy hogy cége növekedését támogatja flexibilis bővíthetőségével. A Microsoft Dynamics NAV a teljes Microsoft üzleti megoldás részeként segíti a hatékony munkát és növekedést. A Microsoft Dynamics NAV mellett lehetősége nyílik más szoftverek  integrálására, mint például Office, Skype vagy Yammer, melyek segítségével azonnal kapcsolatba léphet a csoport más tagjaival, egy időben dolgozhatnak akár ugyanazon a dokumentumon és oszthatják meg egymás között a kész anyagot. Mindezt eszköztől és helytől függetlenül.

Polónyi Mariann

Polónyi Mariann

Értesüljön legfrissebb tartamainkról,
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Szeretettel meghívunk a szeptember 23-án tartandó
Business Central webinár II.
alkalmára!

A most következő webinárunkon előadónk hasznos, és valós gyakorlati lépéseken keresztül mutatja be funkcionalitásában, és hatékonyságában is bővülő vállalatirányítási rendszert.

AGENDA:

Előadó: Faludi Gábor (FITS Magyarország Kft.)
Időpont: 2020. 09. 23. 10:00-10:45