2018-tól indul a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz bekötött online számlázás!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Az online pénztárgépek bekötéséhez hasonlóan, hamarosan az elektronikusan kiállított számláknak is be kell érkeznie a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz.

Az Ön vállalatirányítási rendszere készen áll erre a kihívásra?

A KKV-k számára ajánlott Microsoft Dynamics NAV rendelkezni fog ezzel a fejlesztéssel, így felkészülten várja a 2018.07.01-i határidőt, mely után minden 100 000 Ft ÁFA értéknél nagyobb számlának, elektronikus formában be kell érkeznie az adóhatósághoz. A korábban meghatározott 1 000 000 Ft-os értékhatár 100 000 Ft-ra történő csökkentésével vélhetően Nemzeti Adó és Vámhatóság tovább erősíti a feketegazdaságban tevékenykedők adózási hajlandóságát. A hozzájuk beérkező elektronikus számlák így már összekapcsolhatóvá vállnak az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszerrel (EKÁER), illetve a beérkező adatokat kockázatelemzésekhez és az ellenőrzéséknél is felhasználhatják.

Az adóhatóság informatikai fejlesztésekkel készül a megnövekedő adatmennyiség kezelésére. Ha nem elégedett ERP rendszerével, vagy rugalmatlan és nem alkalmas a fejlesztésre, akkor ne vesztegesse idejét kétes megoldásokra.

Váltson Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerre és kerülje el az adóhatóság büntetését! Higgye el hosszú távon megtérül a befektetése.

Polónyi Mariann

Polónyi Mariann

Értesüljön legfrissebb tartamainkról,
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 Folytatjuk Business Central sorozatunkat,
melynek 5. alkalmát 2021. január 27-én tartjuk online formában!

Előadásunkon arról beszélgetünk, hogyan érdemes váltani ügyfeleinknél felhő alapú infrastruktúrára, ennek tanulságait, megoldásait mutatjuk be.

Mindezek mellett elmondjuk az aktualitásokat, és a webinár alatt tőletek is várjuk saját tapasztalataitokat, élményeiteket a témával kapcsolatban.

AGENDA

ELŐADÓINK

Brecsok Sándor

HRP Europe Kft.

Faludi Gábor

FITS Magyarország Kft.