Megjelent az új Microsoft Dynamics NAV 2016

Megjelent az új Microsoft Dynamics NAV 2016

Örömmel jelentjük be, hogy elérhetővé vált az új Microsoft Dynamics NAV 2016 magyar lokalizált változata! Az új verzió főként azon KKV-k számára lesz kulcsfontosságú megoldás, akik komoly elvárásokat támasztanak egy vállalatirányítási rendszerrel szemben és a felhő nyújtotta előnyöket kihasználva még hatékonyabban kívánják végezni munkájukat. Azon vezetők számára ajánljuk, akik számára fontos a rugalmas és költséghatékony megoldás és szeretnék, hogy vállalkozásuk növekedésével együtt a jól megszokott vállalatirányítási rendszerük is bővülhessen.

Egyszerűen bevezethető, könnyű használni. Nagyobb kontrollt biztosít a pénzügyek felett, egyszerűsíti az ellátási láncot, a gyártást és a vállalat működését. Képzeljen el egy olyan megoldáscsomagot, melyet az Ön és a piac igényeire szabnak, ami egyszerűen használható és könnyen megismerhető, amellyel az ügyfelek igényeit kielégítve növelheti vállalkozásának sikerét. A Microsoft Dynamics segítségével hozzájuthat az Önnek és ügyfeleinek egyaránt fontos valós idejű üzleti információkhoz. Bővebb információt itt találhat.

Miért jó számomra?

ERP akár felhőből is

ERP akár felhőből is

Dolgozzon bárhol, bármikor. Növelje munkavállalói hatékonyságát! A vállalkozások több mint 50% tér át felhőhasználatra az elérhető versenyelőny miatt. Microsoft Azure-ben telepített Microsoft Dynamics NAV megfelelő IT támogatással ütőképes megoldás.

Multiplatform

Multiplatform

Használja bármely eszközön, legyen az PC, laptop, tablet, vagy mobil. IOS, Android, vagy Windows phone, sőt böngészőből is könnyen elérhető (IE, Edge, Chrome, Safari).

Magyar lokalizáció

Magyar lokalizáció

Egyszerű, könnyen használható, magyar nyelvű felhasználóbarát felület. Az aktuális magyar jogszabályoknak megfelelő jelentéseket és kimutatásokat tartalmazó komplett megoldást biztosít.

Gyorsaság

Gyorsaság

Valós idejű üzleti információk! Többrétegű kialakításnak köszönhetően, gyors működés akár mobilról is. Tegye lehetővé az egyre növekvő mobilitású munkaerő részére, hogy tulajdonképpen bárhol és bármilyen eszközről intézhesse az üzleti ügyeket.

Rugalmasság

Rugalmasság

Egyszerű bevezetés, módosítható felhasználó szám, speciális iparági modulokkal és egyéb kiegészítőkkel bővíthető. Verziófrissítés szakértelemmel támogatva.

Integrálhatóság

Integrálhatóság

A népszerű Microsoft szoftverekkel (Microsoft Office 365, Microsoft Dynamics CRM Online - ügyfélkapcsolati rendszer, Microsoft Power BI - üzleti intelligencia elemző szoftver) hatékony összekapcsolása, így azok akár egy kattintásból elérhetőek.

0

 

Microsoft Dynamics Navision egy komplex vállalatirányítási megoldás, mely nagyobb kontrollt biztosít a pénzügyek felett, egyszerűsíti az ellátási láncot, a gyártást és a vállalat működését. Egyszerűen bevezethető, könnyű használni és a vállalat fejlődésének ütemében bővíthető. https://navision-hungary.hu/

 

Kommentek:0

Vélemény, hozzászólás?