Microsoft Dynamics 365
Business Central Partnerprogram

Napjaink vállalkozásai számos kihívással és a növekedési lehetőségek gyakran átláthatatlan dzsungelével szembesülnek. A növekedést biztosító üzleti alkalmazásoknak bárhol, bármikor és bármilyen eszközről elérhetőnek kell lenniük, ha nem akarnak versenyhátrányba kerülni. Azon vállalatok, melyek nem félnek lépni, és a kellő agilitással fogadják a technológiai újításokat, korai alkalmazókként potenciálisan a biztos siker felé menetelhetnek.

Ne maradjon le Ön sem a Microsoft Dynamics 365
Business Central siker-vonatáról!

A Microsoft Dynamics 365 Business Central, a Microsoft Dynamics 365 üzleti kiadása egy olyan üzleti alkalmazás, amely alapvetően megváltoztatja a szervezetek működését. A komplex vállalatirányítási rendszer segítségével partnerei az üzleti folyamatokat gyorsabban integrálhatják rendszerükbe, gyorsabb döntéseket hozhatnak és valósidejű, kulcsfontosságú információkhoz juthatnak hozzá. A Microsoft Dynamics 365 Business Central a Dynamics NAV következő generációja a digitális átalakulás korának igényeire szabva. Teljes funkciólistánkat ide kattintva érheti el.

Business Central - Partnerprogram - sikervonat

Miért váljon Ön is Microsoft Dynamics 365 Business Central partnerünkké?

Ön sem hagyna ki egy ilyen üzleti lehetőséget igaz?

Legyen Ön is Microsoft Dynamics 365 Business Central Partnerünk, jelentkezzen az alábbi űrlap kitöltésével!

Az “év végéig ingyen lokalizáció az új megrendelésekhez” ajánlatunkat meghosszabbítottuk 2021. január 31-ig. Ez azt jelenti, hogy 2021. február 1-jétől változik a Business Central HU lokalizáció árazása.

Az ezzel kapcsolatos új árazási formákat szeretnénk veled megosztani december 9-én egy webinár keretén belül.

Az alábbi konstrukciókat vesszük át:

Készülj kérdésekkel és tedd fel őket előadásunk után!
Előadó: Brecsok Sándor | HRP Europe Kft.