Microsoft Dynamics 365
Business Central Partnerprogram

Napjaink vállalkozásai számos kihívással és a növekedési lehetőségek gyakran átláthatatlan dzsungelével szembesülnek. A növekedést biztosító üzleti alkalmazásoknak bárhol, bármikor és bármilyen eszközről elérhetőnek kell lenniük, ha nem akarnak versenyhátrányba kerülni. Azon vállalatok, melyek nem félnek lépni, és a kellő agilitással fogadják a technológiai újításokat, korai alkalmazókként potenciálisan a biztos siker felé menetelhetnek.

Ne maradjon le Ön sem a Microsoft Dynamics 365
Business Central siker-vonatáról!

A Microsoft Dynamics 365 Business Central, a Microsoft Dynamics 365 üzleti kiadása egy olyan üzleti alkalmazás, amely alapvetően megváltoztatja a szervezetek működését. A komplex vállalatirányítási rendszer segítségével partnerei az üzleti folyamatokat gyorsabban integrálhatják rendszerükbe, gyorsabb döntéseket hozhatnak és valósidejű, kulcsfontosságú információkhoz juthatnak hozzá. A Microsoft Dynamics 365 Business Central a Dynamics NAV következő generációja a digitális átalakulás korának igényeire szabva. Teljes funkciólistánkat ide kattintva érheti el.

Business Central - Partnerprogram - sikervonat

Miért váljon Ön is Microsoft Dynamics 365 Business Central partnerünkké?

Tapasztalat

A vásárlók – azaz az Ön potenciális ügyfelei - egy vállalatirányítási rendszer bevezetésekor hosszú távra terveznek, és úgy kalkulálnak, hogy akár évtizedekig azt a rendszert fogják használni. A Microsoft Dynamics, több mint 20 éves múltja, több százezres létszámú ügyfélszolgálata és több millió felhasználója a bizonyíték arra, hogy a Business Central a lehető legjobb megoldás, ami a piacon elérhető, ha hosszú távra terveznek ügyfelei. Ezen hosszútávú tervezés pedig végső soron Önnek is a kockázatok minimalizálását jelenti.

Oktatás és közösség

Partnereinkkel közösségszinten működünk együtt, ahol nem csupán kölcsönös kommunikáció útján segítjük egymást a piaci résztvevők lehető legoptimálisabb kiszolgálásában, hanem rendszeresen tartunk oktatásokat, tréningeket és rendezvényeket, hogy a Microsoft Dynamics 365 Business Central-lal kapcsolatos újdonságokat és tudnivalókat első kézből hallhassák szakértő kollégáinktól.

Flexibilitás

Legyen bármilyen igénye ügyfelének a vállalatirányítási rendszert illetően, biztos, hogy fog tudni segíteni a termék bevezetésében! A Microsoft Dynamics folyamatosan adaptálódik a fogyasztói igényeknek, így minden ügyfél megtalálhatja a neki legjobban megfelelő vállalatirányítási megoldást. A Microsoft Dynamics 365 Business Central elérhető on-premise, bérlet és hamarosan Magyarországon is elérhetővé válik „szoftver, mint szolgáltatás” (SaaS) konstrukcióban is.

Adminisztratív támogatás

Amellett, hogy segítünk, ha technikai jellegű kérdései lennének, nagy figyelmet fordítanunk annak, hogy segítsünk Önnek a Microsoft Dynamics 365 Business Central bevezetésével kapcsolatos adminisztratív tennivalókban. Tapasztalt kollégáink segítenek Önnek, ha licencelési tanácsadásra lenne szüksége, elakadna a licencek kezelésében, vagy bármilyen Microsoft Dynamics 365 Business Central –lal kapcsolatos ügyintézésre lenne szüksége.

Technikai támogatás

A Dynamics 365 Business Central teljesen lokalizálva, magyar nyelvű felületekkel, magyar nyelvű támogatással kerül a hazai felhasználókhoz. Technikai támogatócsapatunk bármilyen fennakadás vagy probléma esetén a segítségére állhat, amennyiben ezt igényli.

Piacfüggetlenség

A Microsoft hivatalos disztribútoraként nem szolgálhatunk ki végfelhasználókat, viszont arról biztosíthatjuk, hogy legyen Ön akár legkisebb viszonteladó partnerünk, vagy akár a legnagyobb – ugyanolyan támogatást fog kapni tőlünk és a hozzánk beérkezetett megkereséseket továbbítjuk Ön felé.

Új lehetőségek

Vállalata nem csupán a Microsoft Dynamics 365 Business Central bevezetésében, majd annak szakmai támogatásában válhat piaci tényezővé, hanem olyan innovatív üzleti alkalmazásokat és szolgáltatásokat fejleszthet, melyeket akár külföldi partnerek milliói számára is eljuttathat.

Kedvezmények

Disztribúcióinktól, amellett hogy természetesen biztosítsuk a Microsoft partnerszintek által definiált kedvezményeket, lehetősége nyílik bizonyos projektek esetén további egyedi kedvezményeket is igényelni.

Ön sem hagyna ki egy ilyen üzleti lehetőséget igaz?

Legyen Ön is Microsoft Dynamics 365 Business Central Partnerünk, jelentkezzen az alábbi űrlap kitöltésével!

Szeretettel meghívunk a szeptember 23-án tartandó
Business Central webinár II.
alkalmára!

A most következő webinárunkon előadónk hasznos, és valós gyakorlati lépéseken keresztül mutatja be funkcionalitásában, és hatékonyságában is bővülő vállalatirányítási rendszert.

AGENDA:

Előadó: Faludi Gábor (FITS Magyarország Kft.)
Időpont: 2020. 09. 23. 10:00-10:45