Microsoft Dynamics 365
Business Central Partnerprogram

Napjaink vállalkozásai számos kihívással és a növekedési lehetőségek gyakran átláthatatlan dzsungelével szembesülnek. A növekedést biztosító üzleti alkalmazásoknak bárhol, bármikor és bármilyen eszközről elérhetőnek kell lenniük, ha nem akarnak versenyhátrányba kerülni. Azon vállalatok, melyek nem félnek lépni, és a kellő agilitással fogadják a technológiai újításokat, korai alkalmazókként potenciálisan a biztos siker felé menetelhetnek.

Ne maradjon le Ön sem a Microsoft Dynamics 365
Business Central siker-vonatáról!

A Microsoft Dynamics 365 Business Central, a Microsoft Dynamics 365 üzleti kiadása egy olyan üzleti alkalmazás, amely alapvetően megváltoztatja a szervezetek működését. A komplex vállalatirányítási rendszer segítségével partnerei az üzleti folyamatokat gyorsabban integrálhatják rendszerükbe, gyorsabb döntéseket hozhatnak és valósidejű, kulcsfontosságú információkhoz juthatnak hozzá. A Microsoft Dynamics 365 Business Central a Dynamics NAV következő generációja a digitális átalakulás korának igényeire szabva. Teljes funkciólistánkat ide kattintva érheti el.

Business Central - Partnerprogram - sikervonat

Miért váljon Ön is Microsoft Dynamics 365 Business Central partnerünkké?

Ön sem hagyna ki egy ilyen üzleti lehetőséget igaz?

Legyen Ön is Microsoft Dynamics 365 Business Central Partnerünk, jelentkezzen az alábbi űrlap kitöltésével!

Folytatjuk Business Central sorozatunkat,
melyre szeretettel várunk BC tanácsadókat, döntéshozókat!

November 4-ei alkalmunkon a

Business Central 2021 Release Wave 2. újdonságait járjuk körül.

Előadónk a Business Central v19 2021. októberétől elérhető innovatív verzióját mutatja be, melyben az új kiadás produktív felhasználást, felhasználó barát élményt és számos funkció újítását ígéri.

AGENDA

KÖSZÖNTŐT MOND

Brecsok Sándor

HRP Europe Kft.

ELŐADÓNK

Faludi Gábor

FITS Magyarország Kft.

Webinárunkon körül járjuk az aktuális fejlesztéseket, és a végén a Q&A szekcióban várjuk kérdéseiteket, véleményeteket, melyre készségesen válaszolunk.