Növelje a munkavállalói hatékonyságát!

Bárhonnan együtt dolgozhat és kommunikálhat csapatával. A „hagyományos” munkahely már nem is olyan hagyományos többé: az üzlet nem áll meg, csak mert Ön úton van, vagy otthonról dolgozik. Gyakorlatilag bárhonnan kapcsolatba léphet munkatársaival, a nagyobb hatékonyság érdekében pedig ők is bármilyen eszközön elvégezhetik feladataikat. Vállalatirányítási rendszereit és dokumentumait otthon vagy útközben is elérheti, így rendeléseket küldhet el vagy hagyhat jóvá, és közösen dolgozhat másokkal.

Legyen mindig nyitott az üzletre. A lehetőségek sokszor akkor kopogtatnak, amikor a legkevésbé várná őket. Azáltal, hogy gyakorlatilag bárhol dolgozhat, csupán néhány kattintással hozzáférhet a kívánt adatokhoz, értekezleteket tarthat és együttműködhet másokkal – bármilyen eszközről. A nyilvántartások elérhetőségével pontosan, a kellő időben kiszolgálhatja ügyfeleit, és bővítheti az értékesítési lehetőségeket. Manapság mindannyian nagyobb rugalmasságot szeretnénk, hogy feladatainkat bárhonnan elvégezhessük – az irodából, otthonról vagy akár útközben is.

A Microsoft az asztali PC-kre, a különböző eszközökre és a vállalat szerverein futó üzleti alkalmazásokra is kiterjedő átfogó platformot nyújt, amelynek révén mindig hozzáférhet a legfrissebb fájlokhoz és alkalmazásokhoz, és kapcsolatban maradhat kollégáival.

Így a munkához szükséges minden eszköz a rendelkezésére áll, bárhol is tartózkodjon éppen.

Picture of Polónyi Mariann

Polónyi Mariann

Értesüljön legfrissebb tartamainkról,
Iratkozzon fel hírlevelünkre!