Növelje a munkavállalói hatékonyságát!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Bárhonnan együtt dolgozhat és kommunikálhat csapatával. A „hagyományos” munkahely már nem is olyan hagyományos többé: az üzlet nem áll meg, csak mert Ön úton van, vagy otthonról dolgozik. Gyakorlatilag bárhonnan kapcsolatba léphet munkatársaival, a nagyobb hatékonyság érdekében pedig ők is bármilyen eszközön elvégezhetik feladataikat. Vállalatirányítási rendszereit és dokumentumait otthon vagy útközben is elérheti, így rendeléseket küldhet el vagy hagyhat jóvá, és közösen dolgozhat másokkal.

Legyen mindig nyitott az üzletre. A lehetőségek sokszor akkor kopogtatnak, amikor a legkevésbé várná őket. Azáltal, hogy gyakorlatilag bárhol dolgozhat, csupán néhány kattintással hozzáférhet a kívánt adatokhoz, értekezleteket tarthat és együttműködhet másokkal – bármilyen eszközről. A nyilvántartások elérhetőségével pontosan, a kellő időben kiszolgálhatja ügyfeleit, és bővítheti az értékesítési lehetőségeket. Manapság mindannyian nagyobb rugalmasságot szeretnénk, hogy feladatainkat bárhonnan elvégezhessük – az irodából, otthonról vagy akár útközben is.

A Microsoft az asztali PC-kre, a különböző eszközökre és a vállalat szerverein futó üzleti alkalmazásokra is kiterjedő átfogó platformot nyújt, amelynek révén mindig hozzáférhet a legfrissebb fájlokhoz és alkalmazásokhoz, és kapcsolatban maradhat kollégáival.

Így a munkához szükséges minden eszköz a rendelkezésére áll, bárhol is tartózkodjon éppen.

Polónyi Mariann

Polónyi Mariann

Értesüljön legfrissebb tartamainkról,
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Májusban folytatjuk Business Central sorozatunkat,
melyre szeretettel várunk BC tanácsadókat, döntéshozókat!

Tavaszi alkalmunkon a Business Central 2021 release wave 1 újdonságait járjuk körül.

Előadónk a Business Central v18 2021. áprilisától elérhető innovatív verzióját mutatja be, melyben a BC fontos változásait, alkalmazásokon belüli fejlesztéseket, módosításokat, új funkciók beépítését és/vagy elavultak eltávolítását ismerteti online eseményünkön.

AGENDA

KÖSZÖNTŐT MOND

Brecsok Sándor

HRP Europe Kft.

ELŐADÓNK

Faludi Gábor

FITS Magyarország Kft.

Webinár végén hagyunk Q&A szekciót, ide várjuk kérdéseiteket, véleményeteket, melyre készségesen válaszolunk.