Tegyen szert versenyelőnyre konkurenseivel szemben!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

A Microsoft technológiái segítségével a kis- és középvállalatok modernizálhatják üzleti rendszereiket és folyamataikat, így üzleti előnyre tehetnek szert versenytársaikkal szemben – azok piaci erejétől függetlenül.

A Microsofttal cége saját igényei szerint teremtheti meg a modern informatikai környezetet. Ehhez rugalmas, jól ismert, megbízható megoldások állnak rendelkezésére, amelyek támogatják üzleti céljai elérését: a forgalom növelését, a hatékonyság fokozását, az adatok védelmét, valamint a mobil munkaerő megfelelő eszközökkel való ellátását. A Microsoft teljes körű üzleti megoldása egyedülálló módon fogja össze az üzleti alkalmazásokat, adatokat, dokumentumokat és az eszközöket – a középpontban mindig az emberekkel. Munkájukat azzal segíti, hogy időt takarít meg számukra, ami manapság egyre inkább hiánycikknek számít.

A Microsoft üzleti megoldása kikövezi cége útját a modern működés felé, és a következő feladatokban segít a kkv-knak:

  • Növekedjen könnyedén: használja a technológiát költségei csökkentésére és az üzleti növekedés valódi támogatására.
  • Építsen ügyfélkapcsolataira: jusson versenyelőnyhöz azzal, hogy jól ismeri ügyfeleit, és megfelelő módon szólítja meg őket a hosszú távú kapcsolat érdekében.
  • Dolgozzon bárhol, bármikor: használja ki egy hatékony, mobil csapat minden előnyét, amelynek tagjai bárhonnan együttműködhetnek egymással.
  • Védje cége adatait: gondoskodjon az állandó biztonságról, és készüljön fel a váratlan eseményekre is, így nyugodt lehet cége zavartalan működése felől.
Polónyi Mariann

Polónyi Mariann

Értesüljön legfrissebb tartamainkról,
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Májusban folytatjuk Business Central sorozatunkat,
melyre szeretettel várunk BC tanácsadókat, döntéshozókat!

Tavaszi alkalmunkon a Business Central 2021 release wave 1 újdonságait járjuk körül.

Előadónk a Business Central v18 2021. áprilisától elérhető innovatív verzióját mutatja be, melyben a BC fontos változásait, alkalmazásokon belüli fejlesztéseket, módosításokat, új funkciók beépítését és/vagy elavultak eltávolítását ismerteti online eseményünkön.

AGENDA

KÖSZÖNTŐT MOND

Brecsok Sándor

HRP Europe Kft.

ELŐADÓNK

Faludi Gábor

FITS Magyarország Kft.

Webinár végén hagyunk Q&A szekciót, ide várjuk kérdéseiteket, véleményeteket, melyre készségesen válaszolunk.