Új vevői és szállítói kompenzálás funkció

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Ha már volt olyan partnere, aki rendszeresen nehezen birkózott meg számlái teljesítésével, akkor hatványozottan értékelni fogja a Microsoft Dynamics NAV (korábbi nevén Microsoft Navision) 2015 új funkcióját.

A megoldás funkciói között köszönhetjük végre a natív és integrált munkafolyamat kezelést, amelybe egyben beépíthető a kintlevőségek kapcsán a tájékoztató e-mailek automatikus kiküldése Egyenlegközlő, Felszólítás illetve egyéb szintek tekintetében is.

Amennyiben kompenzációs megoldásra van szükség egy kintlévőség illetve egy tartozás kiegyenlítése esetében, a Microsoft Dynamics NAV 2015 már erre felkészített, saját, natív funkcióin keresztül végrehajtható gyorsan és pontosan a kölcsönös kiegyenlítési folyamat.

Polónyi Mariann

Polónyi Mariann

Értesüljön legfrissebb tartamainkról,
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 Folytatjuk Business Central sorozatunkat,
melynek 5. alkalmát 2021. január 27-én tartjuk online formában!

Előadásunkon arról beszélgetünk, hogyan érdemes váltani ügyfeleinknél felhő alapú infrastruktúrára, ennek tanulságait, megoldásait mutatjuk be.

Mindezek mellett elmondjuk az aktualitásokat, és a webinár alatt tőletek is várjuk saját tapasztalataitokat, élményeiteket a témával kapcsolatban.

AGENDA

ELŐADÓINK

Brecsok Sándor

HRP Europe Kft.

Faludi Gábor

FITS Magyarország Kft.